Nieuws

Virtueel energiecafé geslaagd

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via duurzaam@oosterhout.nl

De gemeente Oosterhout, Shell en Eneco kijken met een goed gevoel terug op het virtuele energiecafé over het beoogde Energiepark aan de A59. Op die plek zijn drie hoge windmolens en enige hectaren aan zonnepanelen voorzien.

Tegelijk met 80 deelnemers in gesprek
Ruim tachtig Oosterhoutse inwoners, ondernemers en verenigingen hadden zich aangemeld voor het virtuele energiecafé. Zij kregen via online presentaties informatie over de plannen van Shell en Eneco voor het gebied en over de reden waarom de gemeente Oosterhout medewerking verleent. Via een chatroom konden ze vragen stellen, waar de kijkers enthousiast gebruik van maakten. Niet alle vragen konden in deze virtuele omgeving beantwoord worden, maar iedereen krijgt via de mail antwoord. Vragen en antwoorden worden ook gepubliceerd op de website.

Wethouder duurzaamheid Marcel Willemsen is enthousiast: "De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om kennis te nemen van de plannen voor het energiepark A59 en dat ze vragen te kunnen stellen. Met deze vorm van het energiecafé ging dat met hulp van moderne techniek heel goed. De gemeente, Shell en Eneco gingen tegelijk met tachtig deelnemers in gesprek. Iedereen kon vanuit huis uitleg krijgen en vragen stellen."

Bekijk hieronder het volledige virtueel energiecafé terug of bekijk de compilatie. Voor meer informatie over het principeverzoek van Shell en Eneco verwijzen we u naar de website van gemeente Oosterhout.

Bekijk het volledige virtueel energiecafé

Compilatie virtueel energiecafé

Energiepark A59

Energiepark A59 is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Oosterhout en Eneco.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd over Energiepark A59 en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.Contact

Slotjesveld 1
4902 ZP Oosterhout
duurzaam@oosterhout.nl

Proclaimer
Privacyverklaring