Bezoek het panoramapaviljoen op
12 september 2020

Onvangst in het veld

zaterdag 12 september 2020

De gemeente Oosterhout wil samen met Eneco en Shell een energiepark realiseren in een klein deel van de Oranjepolder, tegen de snelweg A59. Op deze locatie zet Shell in op een zonnepark en onderzoekt Eneco de mogelijkheden voor de komst van windmolens. Omwonenden en geïnteresseerden worden zo goed mogelijk betrokken bij de plannen. In dat kader organiseren Eneco en Shell op zaterdag 12 september een bijeenkomst in het veld.

Panoramapaviljoen
De ontvangst is op de kruising Hillenweg/Domeinweg. Het verzoek is om met de fiets naar de ontvangstlocatie te komen. Het is dan een korte wandeling naar het panoramapaviljoen dat inzicht biedt op het toekomstige landschap. Er zijn medewerkers van Eneco en Shell aanwezig om met u in gesprek te gaan. Het bezoek neemt circa 60 minuten in beslag. Mensen met een (mobiele) beperking proberen wij zo goed mogelijk te faciliteren, zodat zij ook de bijeenkomst kunnen bijwonen.

Inschrijven
In verband met de COVID-19-maatregelen is deelname alleen mogelijk in kleine groepen, van maximaal vijf personen (maximaal twee personen per huishouden) en is aanmelden vooraf verplicht. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. De inschrijving sluit op donderdag 10 september.

Energiepark A59

Energiepark A59 is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Oosterhout en Eneco.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd over Energiepark A59 en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.Contact

Slotjesveld 1
4902 ZP Oosterhout
duurzaam@oosterhout.nl

Proclaimer
Privacyverklaring