Nieuws

Energiecafé Oosterhout 12 maart uitgesteld

De gemeente Oosterhout heeft besloten de adviezen van het RIVM op te volgen en zoveel mogelijk (niet dringende) bijeenkomsten met grotere groepen mensen uit te stellen.

Het Energiecafé in de basisschool De Duizendpoot, waar meer dan 150 personen worden verwacht, valt daar ook onder.

Het Energiecafé van donderdag 12 maart wordt daarom uitgesteld. De gemeente Oosterhout zal een nieuwe datum vaststellen, zodra de adviezen van het RIVM dat toe laten.

Als je je aangemeld hebt ontvang je per e-mail de nieuwe datum als deze bekend is.

Onze ambitie is om in 2030 de CO2-uitstoot te halveren. In 2050 moet de gemeente energieneutraal zijn. Hier is heel veel voor nodig. Denk aan het isoleren van huizen, het plaatsen van meer zonnepanelen op woningen en bedrijfspanden. Maar daarmee alleen redden we het niet. Om die doelstelling te kunnen halen is ook grootschalige opwek met windmolens en een aantal hectares zonneweides nodig.

Aanmelden doe je zo

Meld je voor 4 maart aan via duurzaam@oosterhout.nl
Geef ook even aan met hoeveel personen je komt.

Wat betekent dit voor jou?
Dat vertellen wij je graag. En natuurlijk nodigen wij je van harte uit om mee te praten in ons Energiecafé. Niet alleen om kennis te nemen van de plannen en wat de energietransitie voor je betekent. Maar ook wat het je oplevert.

Meer informatie 
Nu al nieuwsgierig? Kijk dan ook op www.duurzaamoosterhout.nl. Hier lees je wat je zelf kunt doen om je woning of bedrijf energiezuinig te maken. Plus handige tips om met kleine aanpassingen geld te besparen en een bijdrage te leveren aan een beter klimaat.

Energiepark A59

Energiepark A59 is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Oosterhout en Eneco.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd over Energiepark A59 en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.Contact

Slotjesveld 1
4902 ZP Oosterhout
duurzaam@oosterhout.nl

Proclaimer
Privacyverklaring